Båtliv

Båtlivskommittén anordnar fester och klubbträffar

Grillfest fredagen den 2 september

Samling vid klubbstugan kl 18 för tävlingar mellan norra och södra, därefter grillning. Kl 21 samling igen i klubbstugan. Vi letar rätt på någon av våra fina grillställen där vi avnjuter en god grillmiddag med egen medhavd grill mat och kol tillsammans med andra bryggvänner (vid sämre väder används fantasin). Därefter är ni välkomna till … Fortsätt läsa ”Grillfest fredagen den 2 september”

Räkafton

Den 5 september 2015 är det återigen dags för en klubb- och räkafton och olika upptåg på programmet. Poängpromenad med kluriga frågor på eftermiddagen och levande musik med Dattons hela kvällen! Till ett begränsat pris, serverar vi en räktallrik. Du tar själv med Dig vad Du vill dricka. Föranmälan är nödvändig.