Ungdom

KMS nystartade Ungdomssektion välkomnar både nybörjare och erfarna jolleseglare i alla åldrar att börja segla på Nordön. Någon i familjen ska vara medlem i KMS.

På vår Facebookgrupp ’’KMS Nordön Jollesegling’’ kan du få fortlöpande information och hitta medseglare.  https://www.facebook.com/groups/1418127691535894/

Beroende på intresse och de aktivas önskemål utvecklar vi verksamheten vidare under våren (Prova-på-dagar?, seglarskola?, seglarläger på Krokholmen? Osv!).

Välkomna! Kontakt Facebookgruppen: ’’KMS Nordön Jollesegling’’ eller email till Karin Hårding karin.harding@swipnet.se.

Kontaktuppgifter till övriga medlemmar i ungdomssektionen hittar ni under sidan Kontakt

Aktuellt från ungdomssektionen

Söndagsseglingar hela våren

Söndagar kl. 16.00-18.00 från 21 maj-midsommar. Ta med din kompis, barn och barnbarn och era jollar så får ni hjälp att komma ut på vattnet en timme eller två. Vi hittar på olika aktiviteter beroende på vind och deltagare; manöverträning, lägger ut bojar att runda, gör en utflykt och säkerhetsövningar. Ledare och säkerhetsbåt finns på … Fortsätt läsa ”Söndagsseglingar hela våren”